Login

Wachtwoord vergeten? Geen gebruikersnaam?

test

FAQ

Hoe kan ik bieden?

Om te kunnen bieden moet u zich eerst registreren (Zie "hoe kan ik mij registreren?"). Daarna dient u in te loggen met uw gekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Dit kan u doen in het rechterblok op de homepagina van onze site. Kies vervolgens een veiling uit waar u interesse in hebt. Om de kavels binnen deze veiling te zien en klik op het kavel die u interesseert. In het rechterblok kan u nu een bedrag invoeren (statisch bod of autobod) en klikt U op 'bereken uw bod'. Er wordt een berekening gemaakt van wat het kavel u zal kosten inclusief veilingkosten (meestal 17%) en BTW. Klik op “plaats bod” om dit te bevestigen of op "annuleer" om uw bod te annuleren.  Pas nadat u het totaalbedrag hebt goedgekeurd, is uw bod uitgebracht. Wij willen u er nadrukkelijk op wijzen dat een eenmaal geplaatst bod bindend is en niet meer aanpasbaar! 
BELANGRIJK: Kijk eerst na of U de goederen op de voorziene afhaaldag kan (laten) ophalen! De verkoop wordt pas definitief na goedkeuring curator of opdrachtgever. 

Hoe kan ik mij registreren?

Klik in het rechterblok op “Nieuwe account aanmaken” en vul minstens alle verplichte velden in. De gebruikersnaam en uw wachtwoord mag u zelf kiezen. U ontvangt dan een e-mail bericht, waarmee wij uw e-mailadres controleren. Volg de instructies in deze mail. Vervolgens kunt u, met de door u gekozen gebruikersnaam en wachtwoord, inloggen op de homepagina van onze site.
 

Hoe kan ik kavels volgen

Via de pagina “veilingen” kan u alle kavels volgen die u interesseren. De kavels die u aanklikt met de knop "EEN STER" en de kavels waarop u een bod heeft uitgebracht komen hierin onmiddellijk terecht.
De pagina toont het hoogste bod en het bod die u eventueel heeft uitgebracht. Indien u zelf hoogste bieder bent voor een kavel, dan staat het bedrag in de kolom "mijn hoogste bod" in het groen. Indien iemand anders uw bod overtreft, kom dit in het rood te staan.
Deze pagina is LIVE zodat u niets over het hoofd kan zien.
U kan zowel bieden op pagina van het kavel zelf als op de pagina "favorieten".

Wat is het verschil tussen autobod of bieden?

U kan op 2 manieren een bod uit te brengen op een kavel:

Bieden:
U brengt zelf (handmatig) een bod uit op een kavel. Als u overboden wordt, hebt u zelf de mogelijkheid om een hoger bod uit te brengen.

Een autobod
Als u een autobod uitbrengt, hebt u in het systeem een maximumbod aangegeven. Het systeem brengt telkens het minimum te bieden bedrag voor in om een ander te overbieden. Dit herhaalt zich totdat uw opgegeven maximumbod bereikt is. Pas als iemand anders een hoger bod doet dan uw autobod, ben u overboden en niet meer de hoogste bieder. U kan uw auto bod ontbinden door een statisch bod uit te brengen die hoger is dan het huidige hoogste bod.
Dit is handig wanneer U op het moment van afloop niet thuis bent om de veiling te volgen.

Kan ik ook op andere dagen de goederen bezichtigen?

Dit is niet mogelijk.

desvoveilingen.be probeert de kijkdag(en) zo te organiseren om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om de goederen te bezichtigen.

Hoe werkt het afhalen van de goederen?

Op de afhaaldag die vermeld wordt op de website dient u zich aan te melden bij de veilingverantwoordelijke.

Hij controleert of de betaling goed werd ontvangen. Breng voor alle zekerheid steeds een bewijs van betaling mee.
Indien de betaling werd ontvangen zal iemand u naar uw goederen begeleiden en de factuur overhandigen.
U bent verder zelf verantwoordelijk voor het eventuele demonteren en transporteren van de goederen.
Indien u de gekochte goederen zelf niet kan komen ophalen, mag u iemand anders laten komen. Hij/zij dient wel de toewijsmail mee te brengen.

Indien de kavels, zonder verwittigen, niet werden opgehaald, wordt een gerechtelijke procedure ingezet om de tegoeden te recupereren.

 

Wanneer moet ik mijn factuur betalen?

Wanneer de kavel aan u wordt toegewezen, ontvangt u een e-mail met daarin de te betalen som en de betalingsgegevens. U dient dit bedrag dan zo snel mogelijk te betalen dit kan op 2 manieren.

Bij het afhalen van de goederen dient u altijd een betalingsbewijs voor te leggen! Contant betalen is niet mogelijk!

De 2 mogelijkheden zijn:
1)    U kan online betalen via de link die u mee krijgt in de mail. Graag altijd vermelden welke kavelnummer of tenzij anders op mail voorgesteld.
2)    U kan ook via uw eigen bank betalen daarvoor dient u het volledige bedrag wat er vermeld staat op de mail over te schrijven naar: BE47 7340 4518 9780 BIC KREDBEBB met vermelding van het kavelnummer of tenzij anders op mail voorgesteld.
 

 

Kan ik mijn wachtwoord wijzigen of ik ben het vergeten wat nu?

U kan uw wachtwoord opnieuw instellen door bovenaan onze site te klikken op "wachtwoord vergeten". Geef uw e-mailadres of gebruikersnaam in en klik op "nieuw wachtwoord aanvragen".
U ontvangt nu een e-mail met daarin een link waarmee je EENMAAL kan inloggen. In deze mail kan u het wachtwoord wijzigen.

Hoe wijzig ik mijn facturatie gegevens?

Nadat u je inlogt op de website klik u op “Dashboard” en vervolgens op bewerken U past aan wat nodig is en klikt op “Opslaan”.
De gegevens waarmee u geregistreerd bent, worden op de factuur gebruikt.

 

Kan ik mijn goederen annuleren of terugbrengen?

desvoveilingen.be neemt en mag ook geen goederen terugnemen. Veilingen per opbod vallen buiten de wet ‘verkoop op afstand’. Wij raden steeds aan gebruik te maken van de kijkdag(en) om vast te stellen of de kavel aan uw verwachtingen voldoet.

Kan ik zelf goederen te koop aanbieden?

Wij staan graag om voor uw goederen te verkopen hier ter plaatse of kunnen bij u door ons geveild worden.

Heb je nog vragen?

Stuur een mail naar info@desvoveilingen.be of vul het contactformulier in en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

account aanmaken

Maak nu een account aan

Hoe kan ik bieden?

Lees meer

Nieuwsbrief

Schrijf je in

Grote diversiteit aan goederen uit faillissementen, stopzettingen en overstocks.

Dankzij het ruime en voortdurend wisselend aanbod is er bij desvoveilingen.be altijd wat te bieden!

Desvo wordt een vaste waarde in het veilingwezen...

Elke week nieuwe veilingen online

Zelf iets te koop? Contacteer ons...

Vergeet u niet eerst aan te melden voor u kan mee bieden..

Welkom bij desvoveilingen.be

Het gewonnen lot is pas goedgekeurd na bevestiging van curator of opdrachtgever

[ site by plenso ]